Boka preliminär operationstid Johan Thorfinn

preliminär operationstid johan thorfinn plastikakademin
Om du vill boka en preliminär operationstid så måste du först ha bokat en tid för konsultation hos mig på mottagningen. Bokning av konsultation görs online på BokaDirekt.se.

När du sedan har tid för ett mottagningsbesök så maila (op@plastikguiden.se) med förslag på datum för preliminär operationstid. Ange även alltid personnummer och vilket ingrepp du önskar boka. Operationstiden bör vara minst 1 månad senare än din konsultationstid, men undantag kan göras i särskilda fall. Ange alltid minst ett reservdatum om det datum du helst vill ha har blivit fullbokat. Du hittar lediga datum HÄR.

För att boka preliminär operationstid är det viktigt att du inte har några allvarliga sjukdomar i hjärta eller lungor, samt inte tar någon blodförtunnande medicin eller läkemedel som sätter ner immunförsvaret. Om det är några andra omständigheter som du tror kan påverka din operation så är det också viktigt att du anger dem.

Vanliga ingrepp som kan bokas på detta sätt är bröstförstoring, bröstlyft, bukplastik, intimkirurgi, eller annan plastikkirurgisk operation. Om du har önskemål om något speciellt ingrepp så kan det hända att jag ber dig att skicka mer information eller fotografier innan vi kan bekräfta din preliminära operationstid. Det kan också vara så att vi kommer fram till att vi behöver ses på mottagningen först innan vi kan boka in dig. Detta kan inträffa om det är fråga om komplicerade ingrepp eller om det är något speciellt med din hälsa som skulle kunna utgöra ett hinder och som vi i så fall måste gå igenom först.

Tänk också på att det är ett krav vid många av våra operationer att man är helt utan tobak/niktoin 1 månad innan ingreppet, så att du har slutat med detta i tid till din operationsdag. När du sedan har varit på din konsultation så får du bestämma om du vill ha kvar din operationstid eller inte, förutsatt att jag inte har hittat några medicinska skäl till att vi inte kan operera.

Klicka HÄR för att se lediga operationsdatum.
Stacks Image 19

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse.